Πολλοί αλλοδαποί δίνουν αίμα μετά από τεράστια έλλειψη Rh αρνητικού αίματος στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ξένοι έδωσαν αίμα μετά από μια τεράστια έλλειψη Rh Negative στο Πουκέτ λόγω του αυξανόμενου αριθμού αλλοδαπών που έχουν εμπλακεί σε ατυχήματα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Ταϊλανδικό Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ, μαζί με το Νοσοκομείο Vachira, θα ήθελε να προσκαλέσει όλους τους αλλοδαπούς κατοίκους και τους εκπατρισμένους να δώσουν το αίμα σας.

Η δωρεά χθες (22 Δεκεμβρίουnd) πραγματοποιήθηκε στο πολυκατάστημα Central Floresta.

Ο γιατρός Weerasak Lorthongkam, διευθυντής του Νοσοκομείου Vachira Phuket είπε στο Phuket Express, «Στους Ταϊλανδούς υπάρχουν μόνο 0.3 τοις εκατό που έχουν ειδικούς τύπους αίματος. Το μεγαλύτερο μέρος του αίματος με αρνητικό Rh βρίσκεται στους Ευρωπαίους που είναι περίπου 15 τοις εκατό».

«Πρέπει να διαθέσουμε περισσότερη από αυτήν την ομάδα αίματος για τους ξένους στο Πουκέτ και τις κοντινές επαρχίες. Περισσότεροι ξένοι επισκέπτονται το Πουκέτ. Ταυτόχρονα έχουν αυξηθεί και οι αριθμοί των αλλοδαπών που υποφέρουν από ατυχήματα».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.