Συνελήφθη ύποπτος με 3,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Thalang

Thalang -

Ένας ύποπτος συνελήφθη με 3,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στην περιοχή Thalangκ.γ.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε έναν ύποπτο στην υποπεριφέρεια Pa Klok με 3,000 χάπια μεθαμφεταμίνης και 58 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Ωστόσο, το όνομα και η ηλικία του υπόπτου δεν έγιναν γνωστά στον Τύπο.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.