Υποβρύχιο όχημα θα αναπτυχθεί για να επιθεωρήσει βυθισμένο πλοίο του Ταϊλανδικού Ναυτικού

ΦΩΤΟ: Bangkokbiznews

εθνικός -

Το Ναυτικό της Ταϊλάνδης έδωσε εντολή στη Μονάδα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών να χρησιμοποιήσει το αυτόνομο υποβρύχιο όχημα Sea Fox για να εξετάσει την κατάσταση του βυθισμένου HTMS Sukhothai.

Το Sea Fox θα παραδοθεί σε τοποθεσία 20 ναυτικά μίλια μακριά από την περιοχή Bang Saphan στην επαρχία Prachuap Khiri Khan, όπου η κορβέτα ανατράπηκε. Θα φτάσει από τη Μοίρα Ναρκοπεδίων του Βασιλικού Ταϊλανδικού Στόλου στην επαρχία Samut Prakan αύριο, 22 Δεκεμβρίου.

Οι ναυτικές δυνάμεις θα χρησιμοποιήσουν αυτό το υποβρύχιο σκάφος έρευνας για να τραβήξουν φωτογραφίες του βυθισμένου HTMS Sukhothai για να σχεδιάσουν τη μελλοντική ανάκτησή του. Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης είπε ότι θα χρειαστεί ένα χέρι από τον ιδιωτικό τομέα στην Ταϊλάνδη, αναφέροντας ότι, αν και οι ναυτικές δυνάμεις διαθέτουν εξοπλισμό, δεν είναι τόσο σύγχρονο όσο αυτό του ιδιωτικού τομέα.

 

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.