Η SalamAir του Ομάν ξεκινά απευθείας πτήσεις Μουσκάτ-Μπανγκόκ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το δρομολόγιο τρεις φορές την εβδομάδα προς την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης ενώνει την υπάρχουσα, τέσσερις φορές εβδομαδιαία διαδρομή Μουσκάτ-Πουκέτ.

Μπανγκόκ, 20 Δεκεμβρίου 2022 – Η αεροπορική εταιρεία SalamAir με έδρα το Ομάν εγκαινίασε μια νέα απευθείας πτήση τρεις φορές την εβδομάδα από το Μουσκάτ προς την Μπανγκόκ – τον ​​δεύτερο προορισμό της στην Ταϊλάνδη μετά το Πουκέτ.

Οι πτήσεις Μουσκάτ-Μπανγκόκ θα εκτελούνται Κυριακή, Τρίτη και Παρασκευή, ενώ οι πτήσεις Μπανγκόκ-Μουσκάτ μετ' επιστροφής θα πραγματοποιούνται Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.

Η εναρκτήρια πτήση OV467 αναχώρησε από το Muscat στις 18.45:18. στις 03.45 Δεκεμβρίου και έφτασε στην Μπανγκόκ στις 19. στις XNUMX Δεκεμβρίου.

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), σε συνεργασία με εταίρους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, διοργάνωσε μια τελετή υποδοχής στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi.

Ο κ. Chaiwat Tamthai, Διευθυντής του Γραφείου του TAT στο Ντουμπάι, δήλωσε: «Η νέα γραμμή Μουσκάτ-Μπανγκόκ που εισήγαγε η SalamAir θα βοηθήσει σημαντικά την TAT στις προσπάθειές μας να αναπτύξουμε την αγορά του Ομάν στην Ταϊλάνδη. Μαζί με τις υπάρχουσες πτήσεις Μουσκάτ-Πουκέτ, θα προσφέρει στους ταξιδιώτες του Ομάν αυξημένη χωρητικότητα θέσεων και ευελιξία διαδρομής κατά την επίσκεψη στο βασίλειο».

Η SalamAir ξεκίνησε το δρομολόγιο Μουσκάτ-Πουκέτ τον Δεκέμβριο του 2019 και η περίοδος πριν από την πανδημία 2019-2020 είδε την TAT να συνεργάζεται στενά με την αεροπορική εταιρεία για να προωθήσει την Ταϊλάνδη ως προτιμώμενο ταξιδιωτικό προορισμό στην αγορά του Ομάν.

Κατά την εισαγωγή του, η υπηρεσία από το Μουσκάτ στο Πουκέτ λειτουργούσε τρεις φορές την εβδομάδα. τώρα η συχνότητα έχει αυξηθεί σε τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις που αναχωρούν από την πρωτεύουσα του Ομάν τη Δευτέρα, την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο.

Η συνεργασία μεταξύ της TAT και της SalamAir περιλάμβανε ένα οικογενειακό ταξίδι στο Πουκέτ τον Ιανουάριο του 2020 για ταξιδιωτικούς πράκτορες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), και πιο πρόσφατα μια κοινή προώθηση πωλήσεων που διήρκεσε από 1 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2022, προωθώντας την Ταϊλάνδη στα κράτη μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου του Μπαχρέιν, του Κουβέιτ, του Ομάν, του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΑΕ, καθώς και του Ιράν. Αυτή η προώθηση επικεντρώθηκε κυρίως σε επισκέπτες για πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη.

Η SalamAir, που ιδρύθηκε το 2016, είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που δραστηριοποιείται σε περισσότερους από 30 προορισμούς σε όλο τον κόσμο από τη βάση της στο Μουσκάτ, συμπεριλαμβανομένων της Μπανγκόκ και του Πουκέτ στην Ταϊλάνδη. Ο στόλος της περιλαμβάνει αεροσκάφη Airbus A180neo 320 θέσεων και αεροσκάφη A212neo 321 θέσεων.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.