Αυστραλός τουρίστας διασώθηκε αφού έχασε τις αισθήσεις του στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Ένας Αυστραλός τουρίστας που έχασε τις αισθήσεις του στην παραλία Patong διασώθηκε από ναυαγοσώστες στην παραλία.

Ο Ναυαγοσωστικός Σύλλογος Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι χθες (20 Δεκεμβρίουth) βρήκαν μια ηλικιωμένη γυναίκα τουρίστα από την Αυστραλία, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε, η οποία έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της χωρίς σφυγμό στην παραλία.

Της παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ενώ περίμεναν ένα προκαταβολικό ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Patong. Ο σφυγμός της τουρίστριας επέστρεψε μετά την ΚΑΡΠΑ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Patong.

Η κατάστασή της μέχρι την ώρα του Τύπου ήταν σταθερή, αν και η αιτία της ξαφνικής κατάρρευσης δεν δόθηκε από τους εκπροσώπους του Νοσοκομείου Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.