Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης επισκέπτεται το Πουκέτ για να παρακολουθήσει την κατάσταση των πλημμυρών

Πουκέτ -

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στρατηγός Prawit Wongsuwan και η ομάδα του επισκέφτηκαν τα θύματα των πλημμυρών στο Πουκέτ και κατέθεσαν ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της διάβρωσης των ακτών.

Ο στρατηγός Prawit έφτασε στο Πουκέτ το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου και χαιρέτησε τους πολίτες στο ναό Mueang Komaphat στην περιοχή Talang. Τον υποδέχτηκε ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Πουκέτ Anupaprodkwan Yodrabram.

Στη συνέχεια παρακολούθησε μια συνάντηση για την παρακολούθηση της κατάστασης των πλημμυρών στη νότια περιοχή και βοήθησε στην εκπόνηση ενός σχεδίου για την πρόληψη της διάβρωσης των ακτών στην παραλία Sai Kaew στην περιοχή Talang.

Η Επαρχιακή Αρχή Υδάτων (PWA) του Πουκέτ ενημέρωσε στη συνέχεια τον αναπληρωτή πρωθυπουργό για ένα σχέδιο ανάπτυξης του νερού, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης εναλλακτικών πηγών νερού για την κάλυψη των μελλοντικών αναγκών των ανθρώπων στο Πουκέτ.

Η PWA δήλωσε ότι τα τελευταία 4 χρόνια (2018-2021), υπήρξαν 83 έργα ανάπτυξης νερού, όπως ένα κοινοτικό σύστημα πρόληψης πλημμυρών στην περιοχή Mueang του Πουκέτ και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας του συστήματος διανομής νερού στην Επαρχιακή Αρχή Υδάτων του Πουκέτ.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Prawit προέτρεψε τις αρχές να αποκαταστήσουν τις κατεστραμμένες παραλίες όσο το δυνατόν επειγόντως.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.