1,316 ημέρες παραμονής Κινέζας συνελήφθη αφού βρέθηκε να ζητιανεύει χρήματα σε ένα βενζινάδικο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια Κινέζα που έχει παραμονή για βίζα 1,316 ημερών συνελήφθη αφού τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποίησαν την ιστορία της να ζητά χρήματα από κυρίως αλλοδαπούς πολλές φορές σε ένα βενζινάδικο στο Πουκέτ.

Μια ιστορία μιας αλλοδαπής γυναίκας που ζητούσε χρήματα από κυρίως αλλοδαπούς μέσα σε ένα βενζινάδικο τέσσερις φορές σε αρκετές ημέρες στην Bypass Road στη Rassada έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο διοικητής της επαρχίας του Πουκέτ, Υποστράτηγος Σερμπάν Σιρικόνγκ είπε στο Phuket Express χθες (16 Δεκεμβρίουth) για το περιστατικό. Εντόπισαν και βρήκαν την κα Φαν Γιανγκ, 47 ετών, κινέζικη υπήκοο. Έμενε σε ένα οικονομικό ξενοδοχείο στην Καμάλα.

Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι ήταν το πρόσωπο στην ιστορία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και είπε ότι δεν είχε χρήματα για να πληρώσει τη βενζίνη της. Είπε ότι ζήτησε επίσης από αλλοδαπούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους υποστηρίζοντας ότι σκόπευε να τους επιστρέψει αργότερα. Κάποιοι ξένοι ήθελαν χρήματα πίσω, αλλά κάποιοι δεν ήθελαν τίποτα σύμφωνα με αυτήν.

Η αστυνομία διαπίστωσε επίσης ότι είχε παραμονή 1,316 ημερών για τη βίζα της, τη νόμιμη άδειά της να μείνει στην Ταϊλάνδη. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Καμάλα για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράταση διαμονής και τελικά απέλαση και εγγραφή στη μαύρη λίστα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.