Η Patong θα πραγματοποιήσει το "Sexy Run on the Beach"

Πατόνγκ –

Η εκδήλωση «Sexy Run on the Beach» θα πραγματοποιηθεί στην Πατόνγκ αυτήν την ερχόμενη Κυριακή.

Η Ομάδα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Patong είπε στο Phuket Express ότι το «Sexy Run on the Beach» θα διεξαχθεί την Κυριακή (18 Δεκεμβρίουth ) από τις 4:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Αυτή θα είναι η πρώτη διοργάνωση τρεξίματος στην Πατόνγκ εδώ και λίγο καιρό.

Όλα τα φύλα και οι ηλικίες που είναι έτοιμα να δημιουργήσουν μαζί μια καλή εμπειρία μπορούν να τρέξουν. Η εγγραφή είναι δωρεάν.

  1. Το τρέξιμο είναι κατά μήκος της παραλίας για περίπου τρία χιλιόμετρα
  2. Μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε φαίνεται για να δημιουργήσετε αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας
  3. Όσοι υποβάλουν αίτηση συμμετοχής θα εγγραφούν στις 18 Δεκεμβρίου 2022, από τις 4:00 έως τις 6:00 στη διασταύρωση Sea Pearl. Η εγγραφή είναι δωρεάν.
  4. Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν ένα κουπόνι ή κουπόνι αντί για μετρητά για να αγοράσουν προϊόντα στο 69 slam shop, όπου οι 1-3 που θα τερματίσουν θα λάβουν τα ακόλουθα βραβεία

1ο βραβείο 5,000 μπατ

2ο βραβείο 3,000 μπατ

3ο βραβείο 2,000 μπατ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 08 7686 9535

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.