Συναυλία Wind Symphony στο Promthep Cape – PHOTO TOUR

Πουκέτ -

Μια συμφωνική συναυλία πνευστών με τίτλο "Η Συμφωνία στο Ηλιοβασίλεμαπραγματοποιήθηκε στις Ακρωτήριο Promthep στο Rawai χθες Δευτέρα (12 Δεκεμβρίου).

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε από τη Διοίκηση της Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού με έδρα το Πουκέτ, τον δήμο Rawai και το Πανεπιστήμιο Kasetsart. Τη συναυλία άνοιξε ο Αντιναύαρχος Arpakorn Yookongkaew από το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης και ο δήμαρχος Rawai Aroon Solos.

Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι συμμετείχαν στη συναυλία.

Το Promthep Cape είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς του Πουκέτ, ο οποίος είναι γνωστός τόσο για τους Ταϊλανδούς όσο και για τους ξένους τουρίστες. Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να παρακολουθούν το όμορφο ηλιοβασίλεμα σε αυτό το μέρος.

Την Κυριακή (11 Δεκεμβρίουth), η συναυλία «The Discovery Land» πραγματοποιήθηκε στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.  

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.