Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε πλοίο στην προβλήτα Sirey Island, Πουκέτ – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

  Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε πορθμείο που ήταν σταθμευμένο σε προβλήτα στο νησί Sirey, Mueang Phuket.

Το Τμήμα Πρόληψης Καταστροφών και Μετριασμού του Πουκέτ (DDPM Phuket) ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στις 6:00 π.μ. σήμερα το πρωί (11 Δεκεμβρίουth) σε μια προβλήτα στο νησί Sirey στην υποπεριφέρεια Rassada.

Οι πυροσβέστες και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά ήταν πολύ φλεγόμενη στο πορθμείο που ήταν σταθμευμένο στην προβλήτα. Χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

Ο Διευθυντής Ναυτικών του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι η φωτιά ξεκίνησε από το μπροστινό μέρος του σκάφους πριν εξαπλωθεί. Το πλοίο είχε μόλις επισκευαστεί και ήταν έτοιμο να μεταφέρει επιβάτες από το Πουκέτ στο νησί Phi Phi, αλλά σήμερα το πλοίο δεν είχε προγραμματισμένα δρομολόγια. Το πλοίο μπορεί να μεταφέρει 490 επιβάτες.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Σε αυτό το στάδιο, πιστεύεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Εγκληματολογική Αστυνομία και το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.