Νοτιοαφρικανός συνελήφθη στο Πουκέτ με 196 ημέρες παραμονής, ισχυρίζεται ότι δεν είχε χρήματα για να επιστρέψει στη χώρα του

Πουκέτ -

Ένας 30χρονος Νοτιοαφρικανός συνελήφθη στην περιοχή Thalang με 196 ημέρες παραμονής. Πρόσφατα προσπαθούσε να αποφύγει τη μετανάστευση μετακομίζοντας από το Τσιάνγκ Ράι στο Phang Nga και μετά στο Πουκέτ. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε χρήματα για να επιστρέψει στη χώρα του.

Το γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από το Phang Nga Immigration ότι ένας Αφρικανός άνδρας που είχε παραμείνει στο Phang Nga κρυβόταν στο Πουκέτ. Πήγαν σε ένα σπίτι στο Thalang όπου βρήκαν τον κ. Richard Reynolds, 30, υπήκοο Νότιας Αφρικής.

Ο κ. Reynolds εισήλθε στην Ταϊλάνδη τον Απρίλιο του 2019 με βίζα NON – B. Παρέτεινε τη βίζα του στο Τσιάνγκ Ράι και του επετράπη να μείνει μέχρι τις 27 Μαΐουth, 2022. Τώρα διανύει 196 ημέρες υπέρβασης. Είπε ότι ταξίδεψε από το Τσιάνγκ Ράι στο Phang Nga και στη συνέχεια στο Πουκέτ για να προσπαθήσει να αποφύγει τους αξιωματικούς μετανάστευσης που τον παρακολουθούσαν. Είπε ότι δεν μπορούσε να επιστρέψει στη χώρα του ή να πάρει μια σωστή βίζα, καθώς είπε ότι δεν είχε αρκετά χρήματα.

Ο κ. Ρέινολντς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang στο Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής και τελικά απέλαση και εγγραφή στη μαύρη λίστα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.