Το Καρναβάλι Πατόνγκ επιστρέφει στο Πουκέτ

Πατόνγκ –

Το ετήσιο Καρναβάλι της Πατόνγκ επέστρεψε αφού είχε ακυρωθεί τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια του Covid-19.

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου. Ο Δήμος Patong καλεί το κοινό να συμμετάσχει στους 36th ετήσιο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥΚΕΤ 2022.

Φέτος θα είναι υπό το σύνθημα «Εκπληκτικά Όμορφα και Διασκεδαστικά Παντού Κάθε φορά» με εκπληκτικές παρελάσεις. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται παραδοσιακά στην Πατόνγκ για να σηματοδοτήσει την έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.