Άντρας από το Κουβέιτ συνελήφθη στο νησί Pha-ngan για 16 ημέρες παραμονής

Pha-ngan, Surat Thani-

Ένας 56χρονος άνδρας από το Κουβέιτ συνελήφθη στο νησί Pha-ngan στο Surat Thani για 16 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

Οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Μετανάστευσης του Σουράτ Τάνι είπαν στο Phuket Express ότι συνέλαβαν τον κ. Ρασέντ Χι Τζούμα, 56 ετών, υπήκοο Κουβέιτ, σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Μπαάν Τάι, στην περιοχή Κο Φανγκάν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει πλέον 16 ημέρες παραμονής για τη βίζα του. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Koh Pha-ngan για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής και περιμένει να απελαθεί.

Η σύλληψη ακολούθησε την περιπολία των αξιωματικών μετανάστευσης του Σουράτ Τάνι για να καταπολεμήσουν τους αλλοδαπούς που υπερβαίνουν τη διαμονή τους στο πλαίσιο της 1ης Δεκεμβρίουst μέχρι τον Δεκέμβριο του 10th, καμπάνια 2022.

Εν τω μεταξύ, Μια 31χρονη Κινέζα συνελήφθη στο Σουράτ Τάνι για 19 ημέρες παραμονής, ενώ άλλες πέντε συνελήφθησαν στο Τσιάνγκ Μάι σε αυτό που η Βασιλική Μετανάστευση της Ταϊλάνδης καλεί εθνική καταστολή για τις αρχές Δεκεμβρίου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.