Τέσσερις φάλαινες δολοφόνοι εντοπίστηκαν στο Phang Nga

Phang nga-

Τέσσερις φάλαινες δολοφόνοι, γνωστές και ως όρκες, εντοπίστηκαν στην περιοχή Tai Mueang.

Ένα βίντεο δημοσιεύτηκε στην προσωπική σελίδα του 'Tai Aof Eang' στο Facebook χθες (4 Δεκεμβρίουth).

Ο κ. Kriengkrai 'Aof' Wongjan, 35 ετών, που δημοσίευσε το βίντεο, είπε στο Phuket Express «Οδηγούσα ένα ταχύπλοο με πέντε τουρίστες και ένα πλήρωμα σκάφους για ψάρεμα στο νησί Ta Chai, περίπου 8 χιλιόμετρα από το Εθνικό Πάρκο Similan».

«Ενώ σταματούσαμε στη θάλασσα, τέσσερις φάλαινες δολοφόνοι που είχαν μήκος περίπου τρία μέτρα έπαιζαν γύρω από τη βάρκα. Η φάλαινα δολοφόνος συναντάται σπάνια σε αυτήν την περιοχή. Ήμασταν πολύ τυχεροί που τους είδαμε». κατέληξε ο Αοφ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.