Συνελήφθη Κινέζα στο Σουράτ Τάνι για παράταση διαμονής, Πέντε άτομα συνελήφθησαν για παράταση διαμονής στο Τσιάνγκ Μάι

Surat Thani -

  Μια 31χρονη Κινέζα συνελήφθη στο Σουράτ Τάνι για 19 ημέρες παραμονής, ενώ άλλες πέντε συνελήφθησαν στο Τσιάνγκ Μάι σε αυτό που η Βασιλική Μετανάστευση της Ταϊλάνδης καλεί εθνική καταστολή για τις αρχές Δεκεμβρίου.

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Surat Thani είπε στο Phuket Express ότι χθες (4 Δεκεμβρίουth) μια ομάδα αξιωματικών Μετανάστευσης Σουράτ Τάνι συνέλαβε τη δεσποινίς Χου Γιανκιού, 31 ετών, με κινεζική υπήκοο, σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Makham Tia στην περιοχή Mueang Surat Thani.

Τώρα βρίσκεται σε 19 ημέρες παραμονής. Οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης διαμονής και περιμένει να απελαθεί.

Η σύλληψη ακολούθησε αφού αξιωματικοί μετανάστευσης του Surat Thani περιπολούσαν με το Smart Patrol Car που διαθέτει προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για την καταπολέμηση αλλοδαπών που υπερβαίνουν τη διαμονή τους στο πλαίσιο της 1ης Δεκεμβρίουst μέχρι τον Δεκέμβριο του 10th, καμπάνια 2022.

Εν τω μεταξύ, σε μια παρόμοια καταστολή στο Τσιάνγκ Μάι, συνελήφθησαν πέντε άτομα που υπερέβαιναν την παραμονή μεταξύ 2 και 4 Δεκεμβρίου:

Οι παραμένοντες ήταν -
  • Άνδρας, 71 ετών, κινεζικής υπηκοότητας, υπερβάλλουσα διαμονή 49 ημερών
  • Άνδρας, 40 ετών, κινεζικής υπηκοότητας, υπερβάλλουσα διαμονή 87 ημερών
  • Γυναίκα, 35 ετών, κινεζική υπηκοότητα, υπερβάλλουσα διαμονή 87 ημερών
  • Άνδρας, 50 ετών, υπηκοότητα Μυανμάρ, υπέρβαση 122 ημερών
  • Γυναίκα, 42 ετών, υπηκοότητα Μιανμάρ που εργάζεται χωρίς άδεια και υπερβαίνει την παραμονή για πέντε ημέρες

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.