Τα αυτοκίνητα επιτρέπεται πλέον να ανεβαίνουν στον κατεστραμμένο λόφο Patong

Πατόνγκ –

Τα μικρά αυτοκίνητα επιτρέπεται πλέον να ανεβαίνουν στον κατεστραμμένο λόφο Patong.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu Siwat Rawangkun είπε στο Phuket Express τα εξής: «Από σήμερα το απόγευμα (30 Νοεμβρίουth) μικρά αυτοκίνητα (σεντάν, φορτηγά, μίνι βαν) επιτρέπεται πλέον να ανεβαίνουν στον κατεστραμμένο λόφο Patong στην οδό Phra Baramee (4029) στη λωρίδα Kathu – Patong. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι και οι δύο λωρίδες επιτρέπουν πλέον μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα».

«Ωστόσο, τα μεγαλύτερα οχήματα (φορτηγά) δεν επιτρέπονται προς το παρόν. Εάν βρέχει και προκαλεί κίνδυνο για κατολισθήσεις, ο εξοπλισμός μας θα στείλει σήματα για να μας προειδοποιήσει και θα εξετάσουμε ξανά τη διέλευση για την ασφάλεια των χρηστών του δρόμου».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.