Νέος τοπικός δρόμος από το Kathu προς την Patong θα ανοίξει την Ημέρα του Πατέρα

Πατόνγκ –

Ένας νέος τοπικός δρόμος από το Kathu προς την Patong θα ανοίξει επίσημα την Ημέρα του Πατέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι μοτοσικλέτες επιτρέπεται πλέον να περνούν στον μερικώς κατεστραμμένο δρόμο Patong Hill από το Kathu στο Patong και από το Patong στο Kathu.

Τα αυτοκίνητα επιτρέπεται πλέον να περνούν στην μερικώς κατεστραμμένη οδό Patong Hill, αλλά μόνο στη λωρίδα Patong προς Kathu.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο δήμος Patong είπε στο Phuket Express ότι ο τοπικός δρόμος Kathu – Patong έχει ανακαινιστεί από τον περασμένο μήνα (Οκτώβριο). Το έργο ανακαίνισης ξεκίνησε από το Ίδρυμα Ανάπτυξης Patong. Ο δρόμος είναι από έναν αυτοκινητόδρομο καρτ στο Kathu μέχρι το Tiger Shrine στο Patong που απέχει περίπου 2.5 χιλιόμετρα.

Ο δρόμος τώρα δοκιμάζεται από μηχανάκια και μικρότερα αυτοκίνητα. Δεν επιτρέπεται η χρήση του δρόμου σε μεγαλύτερα οχήματα. Ο δρόμος θα ανοίξει επίσημα και θα είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί τον επόμενο μήνα, την Ημέρα του Πατέρα της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.