Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση για την 34η επέτειο του King's Cup Regatta

Πουκέτ -

Το ετήσιο Phuket King's Cup Regatta 34th θα πραγματοποιηθεί επέτειος από Δεκέμβριος 3rd μέχρι τον Δεκέμβριο του 10th, 2022 στην παραλία Kata.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από το Phuket King's Cup Regatta. Το παρακάτω κείμενο είναι δικό τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Phuket King's Cup Regatta είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η 34η Phuket's Cup Regatta θα διεξαχθεί φέτος από τις 3 έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Αυτό θα είναι το πρώτο PKCR από το 2019 και εκ μέρους του The Royal Varuna Yacht Club, του Yacht Racing Association της Ταϊλάνδης και της Οργανωτικής Επιτροπής PKCR, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους πίσω στην Ταϊλάνδη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βασιλικό μας Προστάτη, Αυτού Μεγαλειότητα, τον Βασιλιά της Ταϊλάνδης, τους προηγούμενους συμμετέχοντες και τους χορηγούς για τη συνέχιση της υποστήριξης του PKCR. Εκτιμούμε όλο τον χρόνο και την προσπάθεια που καταβλήθηκε για την προετοιμασία για τη συμμετοχή στη διοργάνωση και τους αγώνες στη Regatta.

Για περισσότερες πληροφορίες pease επισκεφθείτε: https://www.kingscup.com/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.