Η παλιά φυλακή του Πουκέτ αρχίζει να κατεδαφίζεται για να μετατραπεί σε δημόσιο πάρκο

Πουκέτ -

Η Παλιά Φυλακή του Πουκέτ έχει αρχίσει να κατεδαφίζεται και πρόκειται να μετατραπεί σε νέο δημόσιο πάρκο στην πόλη του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η Νέα Επαρχιακή Φυλακή του Πουκέτ στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn άνοιξε επίσημα μετά από δύο χρόνια με τους κρατούμενους να έχουν μετακομίσει πλήρως.

Η παλιά φυλακή του Πουκέτ στην πόλη του Πουκέτ θα μετατραπεί σε δημόσιο πάρκο με χώρους στάθμευσης.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Naroong Woonciew και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) κ. Rewat Areerob επιθεώρησαν την κατεδάφιση που ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Old Phuket Prison βρίσκεται στην οδό Damrong στην υποπεριοχή Talad Yai, στην περιοχή Mueang Phuket. Το μέρος είναι στο κέντρο της πόλης και βρίσκεται σε οικόπεδο 40 Rai.

Το ακριβές κόστος και η χρονική διάρκεια του έργου δεν είναι ξεκάθαρα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.