Ξένος τουρίστας διασώθηκε από πνιγμό στην παραλία Kata

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wannisa Kumban

Kata -

Ένας άνδρας αλλοδαπός τουρίστας σώθηκε από πνιγμό στην παραλία Kata.

Η κ. Wannisa Kumban, η οποία είναι ντόπιος της περιοχής, είπε στο Phuket Express ότι υπήρχε μια ομάδα ξένων τουριστών που ήταν ακόμα στο νερό πριν πέσει η νύχτα, αφού οι ναυαγοσώστες είχαν φύγει μετά τις ώρες εργασίας.

Ένας από τους άνδρες τουρίστες πάλευε στα κύματα πριν τον τραβήξουν οι φίλοι του από το νερό. Ένας ντόπιος που είναι πρώην ναυαγοσώστης ήταν κοντά. Παρείχε στο θύμα τις πρώτες βοήθειες ενώ περίμενε να φτάσουν οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης.

Ο άγνωστος αλλοδαπός τουρίστας μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και αναρρώνει από την τραυματική εμπειρία ως την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.