ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Άνθρωπος κατηγορείται επίσημα για τη δολοφονία του πατέρα του για ένα πακέτο τσιγάρα στο Πουκέτ

Thalang -

Ένας 26χρονος κατηγορήθηκε επίσημα για τη δολοφονία του ίδιου του πατέρα του, αφού έκοψε τον λαιμό του πατέρα του μετά από καυγά για αγορά τσιγάρων στο Thalang του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας ενήλικος γιος συνελήφθη αφού φέρεται να έκοψε τον λαιμό του πατέρα του με αιχμηρό όργανο, δολοφονώντας τον, στο Thalang.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι ο ύποπτος, ο κ. Arnon, αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο.

Η δολοφονία έλαβε χώρα μετά από καυγά μεταξύ του ύποπτου και του θύματος στο σπίτι τους για την αγορά ενός πακέτου τσιγάρα. Ο Άρνον ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του εξοργίστηκε και του επιτέθηκε σωματικά και ότι χρησιμοποίησε το μαχαίρι για να αμυνθεί.

Ο κ. Arnon είπε στο Phuket Express ότι συνήθως ο πατέρας του του ζητούσε πάντα να αγοράζει τσιγάρα πολλές φορές μέσα στην ημέρα και ότι ο πατέρας του ήταν αλυσιδωτικός καπνιστής. Άλλοτε ο πατέρας του έδινε στον Άρνον χρήματα για τσιγάρα και άλλοτε όχι. Ο πατέρας του τον είχε απειλήσει μερικές φορές φραστικά, είπε ο Arnon, αλλά ο πατέρας του δεν του είχε επιτεθεί ποτέ όπως αυτή τη φορά.

Ο Άρνον ισχυρίστηκε ότι λυπόταν πολύ και συνέχισε να λέει ότι δεν σκόπευε να σκοτώσει τον πατέρα του, αλλά προσπαθούσε να αμυνθεί αφού ο πατέρας του φέρεται να του επιτέθηκε πρώτος. Ο Άρνον αναμένεται να επικαλεστεί αυτοάμυνα στο δικαστήριο της Ταϊλάνδης.

Ο Άρνον παραμένει υπό κράτηση, δεν είναι γνωστό αν θα του επιβληθεί εγγύηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.