Το Συμβούλιο Ελέγχου Ναρκωτικών της Ταϊλάνδης θα συζητήσει την πρόταση των αντιπάλων της κάνναβης για ποινικοποίηση του φυτού αύριο

Ταϊλάνδη-

  Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης και αναπληρωτής πρωθυπουργός Anutin Charnvirakul δήλωσε σήμερα στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι κατά τη γνώμη του η κάνναβη δεν μπορεί να μετατραπεί ξανά σε παράνομο ναρκωτικό και δεν ανησυχεί υπερβολικά για την πρόταση των αντιπάλων της κάνναβης να προσπαθήσουν να απαγορεύσουν ξανά το φυτό. .

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Συμβούλιο Ελέγχου Ναρκωτικών της Ταϊλάνδης, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Wissanu Krea-ngam, θα συναντηθεί στην Μπανγκόκ την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, για να συζητήσει προτάσεις που έγιναν από αντιπάλους της νομιμοποίησης της κάνναβης για να γίνει το φυτό παράνομο ναρκωτικό για άλλη μια φορά στην κατηγορία 5.

Σήμερα, (21 Νοεμβρίουst) Ο κ. Anutin, το κύριο πρόσωπο πίσω από την αποποινικοποίηση της κάνναβης στην Ταϊλάνδη τον Ιούνιο, αποκάλυψε στον Τύπο τις σκέψεις του σχετικά με τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ελέγχου Ναρκωτικών της Ταϊλάνδης αύριο (22 Νοεμβρίουnd).

Ο κ. Anutin είπε, «Θα υπάρξουν δύο ζητήματα που θα επιδιώξουν οι πολέμιοι της νομοθεσίας για την κάνναβη που με μηνύουν, το πρώτο είναι μια πρόταση προς το Συμβούλιο Ελέγχου Ναρκωτικών για επαναφορά της κάνναβης σε παράνομο ναρκωτικό, το οποίο θα ποινικοποιούσε αμέσως την κατοχή, τις πωλήσεις. και καλλιέργεια. Το δεύτερο θέμα θα αφορά την Κοινοποίηση της Δημόσιας Υγείας για τα Ελεγχόμενα Βότανα γενικά και τους γενικούς κανονισμούς γύρω από το φυτό (κάνναβη).

Όταν ο Anutin ρωτήθηκε από το Associated Thai Press εάν το Συμβούλιο Ελέγχου Ναρκωτικών θα μετατρέψει την κάνναβη ξανά σε παράνομο ναρκωτικό, ο κ. Anutin είπε, «Αν με ρωτάτε, πρέπει να πω ότι δεν μπορεί να μετατραπεί ξανά σε παράνομο ναρκωτικό. Υπάρχουν πάρα πολλές επιχειρήσεις, αγρότες, καταναλωτές, ιατροί ασθενείς, γιατροί και άλλοι που βασίζονται στο φυτό για την υγεία και το εισόδημά τους».

Όταν ο Anutin ρωτήθηκε για τις απόψεις ορισμένων γιατρών που αντιτάχθηκαν στη νομοθεσία για την κάνναβη, ο κ. Anutin είπε, «Πρέπει να βασιστούμε στη συνολική πολιτική της κυβέρνησης και της δημόσιας υγείας. Εξακολουθούμε να ακολουθούμε το νόμο και τους κανονισμούς για τη δημόσια υγεία στους οποίους η κάνναβη επικεντρώνεται στη χρήση για φάρμακα, υγεία και οικονομία. Πρέπει να ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανησυχίες και τις διαφορετικές απόψεις και να βρούμε λογικές λύσεις για να συναντηθούμε στα μισά του δρόμου, αλλά το να προτείνουμε την πλήρη απαγόρευση και να κάνουμε τους ανθρώπους εγκληματίες, να σπαταλάμε τους πόρους του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης, να καταναλώνουμε, να πουλάμε ή να καλλιεργούμε ξανά κάνναβη δεν είναι η απάντηση. σε αυτό το θέμα».

Όταν ο Anutin ρωτήθηκε σχετικά με το People's Network for Cannabis Legslation στην Ταϊλάνδη που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει διαμαρτυρία και να αντιταχθεί στους απαγορευτές της κάνναβης αύριο, 20 Νοεμβρίου, στην οποία ο κ. Prasitthichai Nunual είναι εκπρόσωπος, ο κ. Anutin είπε: «Παρακαλώ μην πιέζετε επίσης Οι αντίπαλοι της κάνναβης ως επί το πλείστον δεν καταλαβαίνουν το φυτό και τα οφέλη του. Όλα θα είναι όπως είναι τώρα, δεν προβλέπω καμία απόφαση που θα απαγορεύσει ξανά την κάνναβη. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει καλά οφέλη από την πολιτική μας για την κάνναβη, στην οποία κερδίζουν χρήματα και βελτιώνουν την υγεία τους έναντι εκείνων που έχουν αρνητικό αντίκτυπο από την κάνναβη».

Το TPN θα δώσει ενημερώσεις για τη συνάντηση όλη την ημέρα αύριο, 22 Νοεμβρίου 2022.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/