Γυναίκα κλέφτης συνελήφθη στο Wichit αφού έκλεψε αεροσυμπιεστές εννέα φορές

Wichit -

Μια γυναίκα κατά συρροή κλέφτης συνελήφθη στο Wichit αφού έκλεψε αεροσυμπιεστές εννέα φορές.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι μια γυναίκα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία Yupa υπέβαλε αναφορά ότι ένας κλέφτης έκλεψε έναν αεροσυμπιεστή από ένα σπίτι στο Wichit στις 4 Νοεμβρίου.th τη νύχτα.

Η αστυνομία έλεγξε βίντεο CCTV όπου τελικά συνέλαβε την κα Monta, 38 ετών, στις 17 Νοεμβρίουth στο Wichit. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κλοπή τη νύχτα.

Η Monta παραδέχτηκε ότι έκλεψε αεροσυμπιεστές συνολικά εννέα φορές στο Πουκέτ. Τα πούλησε για 1,800 μπατ, 900 μπατ και 1,300 μπατ από όσο θυμόταν.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.