Πλημμύρα στο λόφο Patong προκαλεί κυκλοφοριακό χάος – ΦΩΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Λόφος Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Μια ξαφνική πλημμύρα στο λόφο Πατόνγκ προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος το απόγευμα (17 Νοεμβρίουth).

Η βροχή έπληξε την περιοχή Patong, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Kuan Yang στο λόφο Patong για περίπου μισή ώρα περίπου στη 1:XNUMX προτού η ξαφνική πλημμύρα κατέβει από την κορυφή του λόφου.

Η ξαφνική πλημμύρα έκοψε την πρόσβαση σε τμήμα του δρόμου Patong Hill, γεγονός που προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος. Η Τροχαία της Πατόνγκ βοήθησε στο δρόμο. Πολλές περιοχές της πόλης Πατόνγκ πλημμύρισαν επίσης.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες:

Λόφος Πατόνγκ
Λόφος Πατόνγκ
Σόι Κουάν Γιανγκ
Σόι Κουάν Γιανγκ
Αστυνομικό Τμήμα Patong
Αστυνομικό Τμήμα Patong

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.