Πλημμύρες έπληξαν το Πουκέτ χθες το βράδυ προκαλώντας μεγάλες ζημιές-Φωτογραφική περιήγηση

Bangla Road στην Πατόνγκ

Πουκέτ -

Καταιγιστικές πλημμύρες πλήττουν το Πουκέτ τη νύχτα μετά από μια σύντομη περίοδο έντονης βροχόπτωσης που προκαλεί χάος και ζημιές.

Διασταύρωση Dowroong στο Wichit

Η βροχή έπληξε πολλά μέρη του Πουκέτ σε σύντομο χρονικό διάστημα χθες το βράδυ (15 Νοεμβρίουth).

Πάμε στις φωτογραφίες!

Πόλη του Πουκέτ
Πόλη του Πουκέτ

Πολλοί δρόμοι και κατοικημένες περιοχές, όπως η οδός Bangla, η περιοχή Patong, η Kamala, η Παλιά Πόλη του Πουκέτ και η Rassada πλημμύρισαν. Η στάθμη του νερού μειώθηκε σε αρκετές ώρες.

Παλιά Πόλη του Πουκέτ
Καμάλα
Παλιά Πόλη του Πουκέτ

Εν τω μεταξύ, στο λόφο Patong, τα αυτοκίνητα δεν επιτρεπόταν να περάσουν από τη λωρίδα Patong στο Kathu κατά τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης για λόγους ασφαλείας για αρκετές ώρες πριν επιτραπεί η λωρίδα για αυτοκίνητα αργότερα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.