Μέλος του πληρώματος σκάφους συνελήφθη με χάπια μεθαμφεταμίνης στο Ranong

Πουκέτ -

Ένα μέλος του πληρώματος του σκάφους συνελήφθη με χάπια μεθαμφεταμίνης στο Ranong.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν ότι ένα μέλος του πληρώματος του σκάφους που βρισκόταν σε ένα αλιευτικό σκάφος επρόκειτο να φέρει ναρκωτικά σε πολλούς ανθρώπους στο Ranong.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης έψαξαν το ύποπτο αλιευτικό σκάφος στο Ranong. Συνολικά βρέθηκαν οκτώ χάπια μεθαμφεταμίνης. Ένα μέλος του πληρώματος του σκάφους, ο κ. Somboon Kunpakdee, παραδέχτηκε στους αξιωματικούς ότι αυτά τα ναρκωτικά του ανήκαν. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πακ Ναμ στο Ρανόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.