Το κυνήγι της αστυνομίας για αρκετούς οδηγούς φορτηγών μετά από ένα βίντεο αγώνα στον δρόμο του Πουκέτ γίνεται viral

Πουκέτ -

Η Τροχαία του Πουκέτ αναζητά αρκετούς άγνωστους οδηγούς φορτηγών, αφού ένα βίντεο με πολλά φορτηγά που αγωνίζονται σε έναν δρόμο στο Πουκέτ έχει γίνει viral στην κοινωνική δικτύωσηl media.

Ένα βίντεο με τροποποιημένα φορτηγά με δυνατό θόρυβο και μαύρο καπνό που έτρεχαν τη νύχτα από μια διασταύρωση κοντά στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες το βράδυ (10 Νοεμβρίουth).

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, υποστράτηγος Sermphan Sirikong είπε στο Phuket Express, «Ελέγχουμε το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για να βρούμε αυτούς τους οδηγούς και να ληφθούν άμεσα νομικά μέτρα εναντίον τους».

«Η Τροχαία της πόλης του Πουκέτ περιπολούσε επίσης και έλεγξε γύρω από την περιοχή Saphan Hin για μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα που προκάλεσαν δημόσια όχληση. Σε πέντε οδηγούς βρέθηκαν ναρκωτικά και ένας με παράνομο όπλο. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για περαιτέρω νομικές ενέργειες». κατέληξε ο Σέρμφαν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.