Ο Σύνδεσμος Τουρισμού του Πουκέτ πραγματοποιεί «Συνάντηση Επιτραπέζιων Πωλήσεων» για να καλωσορίσει τα ταξιδιωτικά γραφεία των ΗΠΑ

Πουκέτ -

Ο Σύνδεσμος Τουρισμού του Πουκέτ πραγματοποίησε μια εκδήλωση «Table Top Sales» και καλωσόρισε ταξιδιωτικά γραφεία των ΗΠΑ.

Ο Σύνδεσμος Τουρισμού του Πουκέτ πραγματοποίησε την εκδήλωση «Table Top Sales» από τις 6 Νοεμβρίουth έως τις 8 Νοεμβρίου 2022. Υποδέχτηκαν 25 ταξιδιωτικά γραφεία από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Τουριστικά γραφεία στο Πουκέτ που φορούσαν παραδοσιακές στολές του Πουκέτ παρουσίασαν πακέτα ξενοδοχείων και εκδρομών σε ταξιδιωτικά γραφεία των ΗΠΑ. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης καμπαρέ και παραδοσιακές παραστάσεις.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουρισμού του Πουκέτ κ. Tanet Tantipiriyakit δήλωσε στο Phuket Express «Η αμερικανική τουριστική αγορά έχει φτάσει στην πρώτη δεκάδα για τον τουρισμό του Πουκέτ εδώ και πολλά χρόνια. Το 2019 υπήρχαν σχεδόν 100,000 Αμερικανοί τουρίστες που έφτασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ».

«Εν τω μεταξύ, το 2022 μέχρι τον περασμένο μήνα, υπήρχαν 35,000 Αμερικανοί τουρίστες που έφτασαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ. Αυτός ο αριθμός δείχνει το 35 τοις εκατό της τουριστικής βελτίωσης στο Πουκέτ μετά τον Covid -19», πρόσθεσε ο κ. Tanet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.