Το Πουκέτ υποδέχεται την πρώτη πτήση από την LOT Polish Airlines από την Πολωνία

Πουκέτ -

Η πρώτη πτήση από την LOT Polish Airlines από την Πολωνία έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Περίπου το μεσημέρι σήμερα (7 Νοεμβρίουth) στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, αξιωματούχοι και προσωπικό υποδέχθηκαν την πρώτη πτήση από την LOT Polish Airlines στην Πολωνία, μια πτήση από τη Βαρσοβία στο Πουκέτ.

Στην πτήση που έφτασαν στο αεροδρόμιο επέβαιναν συνολικά 252 επιβάτες. Έλαβαν αναμνηστικά HKT We Care από το αεροδρόμιο.

Το Phuket Express καλωσορίζει όλους τους επιβάτες στην Ταϊλάνδη και το Πουκέτ!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.