Συνελήφθη άνδρας για κλοπή από κλειστά κτίρια και ξενοδοχεία στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού φέρεται να έκλεψε καλώδια και βρύσες από κλειστά κτίρια και ξενοδοχεία στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Κομ, 30 ετών, σε ένα κτίριο στην οδό Phra Baramee στην Πατόνγκ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Του κατασχέθηκαν διάφορες βρύσες και εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για το ξεβίδωμα των σωλήνων.

Η σύλληψη έγινε μετά την ειδοποίηση της αστυνομίας από ντόπιους ότι υπήρχε κατά συρροή κλέφτης που εισέβαλε σε κλειστά κτίρια και ξενοδοχεία για να κλέψει καλώδια, βρύσες και σωλήνες νερού. Η αστυνομία συνέλαβε τον κ. Κομ ενώ έβγαινε από ένα κτίριο στην οδό Phra Baramee.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για νυχτερινή κλοπή και διάρρηξη σε άλλα καταλύματα τη νύχτα χωρίς άδεια.

Ο κ. Κομ δεν έκανε αμέσως έκκληση ούτε μίλησε με τον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.