Η μητέρα σώθηκε από το άλμα στη γέφυρα στο Πουκέτ μπροστά στην κόρη

Πουκέτ -

Μια μητέρα σώθηκε αφού προσπάθησε να πηδήξει από μια γέφυρα στο Thalang μπροστά στα μάτια της κόρης της που έκλαιγε.

Ο δήμαρχος του χωριού Tha Chatchai κ. Panupan Jindaphon είπε στο Phuket Express για το περιστατικό. Ενημερώθηκε από καλούς Σαμαρείτες σήμερα το πρωί (2 Νοεμβρίουnd) ότι έχουν σώσει μια γυναίκα. Ήταν στην άκρη της γέφυρας Thao Thep Kasattri (γνωστή ως γέφυρα Sarasin) ενώ η κόρη της έκλαιγε εκεί κοντά.

Οι διασώστες και ο δήμαρχος του χωριού έφτασαν στο σημείο για να βρουν τη μητέρα και την κόρη της που έκλαιγαν στη γέφυρα. Μεταφέρθηκαν στην αστυνομία του Tha Chatchai για περαιτέρω βοήθεια.

Τα ονόματά τους αποκρύφθηκαν λόγω της ευαισθησίας της κατάστασης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.