Επιδρομές σε μπαρ και εστιατόρια στην αγορά στο Samkong για παράνομη πώληση αλκοόλ

Samkong, Rassada -

Μπαρ και εστιατόρια σε μια νυχτερινή αγορά στο Samkong, στην υποπεριφέρεια Rassada δέχθηκαν επιδρομές για παράνομη πώληση αλκοόλ.

Μια ομάδα αξιωματικών επιβολής του νόμου με επικεφαλής την αστυνομία της πόλης του Πουκέτ και αξιωματικούς από την περιοχή Μουάνγκ Πουκέτ πραγματοποίησαν επιδρομές σε μπαρ και εστιατόρια σε μια νυχτερινή αγορά Samkong χθες το βράδυ (1 Νοεμβρίου).

Ο διοικητικός διευθυντής κ. Danai Jaikeng είπε στο Phuket Express, «Λάβαμε καταγγελίες ότι μπαρ και εστιατόρια σε αυτήν την αγορά πουλούσαν αλκοόλ σε ανήλικους και πολλοί από αυτούς δεν έχουν άδεια να πουλήσουν αλκοόλ».

«Τέσσερις από αυτούς τους χώρους βρέθηκαν να πουλούν αλκοόλ σε ανήλικους χρήστες. Οι υπεύθυνοι του χώρου μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη πώληση αλκοόλ», πρόσθεσε ο κ. Danai.

Το Phuket Express σημείωσε το όνομα της νυχτερινής αγοράς και οι χειριστές δεν γνωστοποιήθηκαν από τους αρμόδιους αξιωματικούς.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.