Κατολίσθηση βρέθηκε σε δρόμο στην Καμάλα

Καμάλα -

Κατολίσθηση εντοπίστηκε σε δρόμο στην Καμάλα μετά από έντονη βροχόπτωση που έπληξε το Πουκέτ χθες το βράδυ και νωρίς το βράδυτο πρωί του.

Ο αρχηγός της περιοχής Kathu Siwat Rawangkun ανέφερε για την κατολίσθηση στην Καμάλα στις 10:30 χθες το βράδυ (30 Οκτωβρίουth). Χώμα από την κατολίσθηση βρέθηκε σε τμήμα του δρόμου κοντά στο Naka Lay.

Σήμερα το πρωί (31 Οκτωβρίουst) οι τοπικές αρχές έχουν βοηθήσει στην κυκλοφορία και ο δρόμος καθαρίζεται.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.