Πλημμύρες έπληξαν το Πουκέτ χθες το βράδυ προκαλώντας μεγάλες ζημιές-Φωτογραφική περιήγηση

Πουκέτ -

Καταιγιστικές πλημμύρες έπληξαν το Πουκέτ χθες το βράδυ μετά από μια σύντομη περίοδο έντονης βροχόπτωσης που προκάλεσε χάος και ζημιές.

Καμάλα

Η βροχή έπληξε πολλά μέρη του Πουκέτ λίγο πριν τα μεσάνυχτα (30 Οκτωβρίουth) συμπεριλαμβανομένης της πόλης του Πουκέτ.

Καμάλα

Πολλοί δρόμοι και κατοικημένες περιοχές όπως στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ, στο Bang Tao, στο Cherng Talay, στο Kalim (Patong), στο Wichit (Wichit Songkram Road μπροστά από το κατάστημα Macro) Koh Kaew, Rassada (Samkong) και Kamala πλημμύρισαν. Η στάθμη του νερού μειώθηκε σε αρκετές ώρες.

Καμάλα

Υπήρχαν ακόμη κάποιοι χρήστες του δρόμου στους δρόμους με μηχανάκια που δεν μπορούσαν να περάσουν. Οι κάτοικοι στην Καμάλα ταλαιπωρούνται ξανά από ξαφνικές πλημμύρες που προέρχονται από βουνά. Πολλοί κάτοικοι που ζούσαν σε σπίτια και διαμερίσματα δεν μπορούσαν να μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους πριν από την πλημμύρα.

Καμάλα

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Samkong, Rassada
Samkong, Rassada

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.