Συνελήφθη άνδρας με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και χάπια yabba στο Wichit

Wichit -

Ένας άνδρας συνελήφθη με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και yabba ή χάπια μεθαμφεταμίνης.n Wichit.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε τον κ. Daorueng «Bird», 32 ετών. Συνελήφθη σε ένα δωμάτιο στο Wichit νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Του κατασχέθηκαν 34.91 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, επτά χάπια μεθαμφεταμίνης yabba και μία σφαίρα.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Wichit για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.