Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο φτάνει στην Πατόνγκ μετά τον Covid-19

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο έφτασε στο Πατόνγκ του Πουκέτ μετά την ανακούφιση της κατάστασης του Covid-19.

Μια ομάδα αξιωματούχων του Πουκέτ με επικεφαλής τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew και τη διευθύντρια της Αρχής Τουρισμού του Πουκέτ της Ταϊλάνδης (Phuket TAT) κα Natasiri Ronnasiri σήμερα το πρωί (24 Οκτωβρίουth) καλωσόρισε τους τουρίστες που έφτασαν στην Πατόνγκ από το κρουαζιερόπλοιο «SPECTRUM OF THE SEA».

Η κ. Nantasiri είπε στο Phuket Express, «Το SPECTRUM OF THE SEA έχει 18 επίπεδα με 2,137 δωμάτια, εστιατόρια, λούνα παρκ, πισίνες, γυμναστήριο, υπηρεσίες ψυχαγωγίας και πολλά άλλα».

«Υπάρχουν 4,594 τουρίστες στο κρουαζιερόπλοιο από 55 χώρες. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι από τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Ινδία, τις Φιλιππίνες και την Ινδονησία».

«Οκτακόσιοι από αυτούς επισκέφτηκαν την Πατόνγκ και το Πουκέτ για μια μονοήμερη εκδρομή. Αυτό είναι καλό για τον τουρισμό του Πουκέτ, καθώς όλοι είναι τουρίστες με υψηλές δαπάνες».

«Το 2019 έφτασαν 154 κρουαζιερόπλοια στο Πουκέτ με συνολικά 485,598 τουρίστες». κατέληξε η κ. Ναντασίρη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.