Ο αγνοούμενος που έπεσε στο κανάλι κατά τη διάρκεια της πλημμύρας στο Chalong βρέθηκε νεκρός

Chalong -

Ένας άνδρας που είχε δηλωθεί αγνοούμενος αφού έπεσε σε κανάλι κατά τη διάρκεια πλημμύρας στην υποσυνοικία Chalong, Mueang Phuket, βρέθηκε.

Η δήμαρχος Chalong, κυρία Tanaphon Ongsantiparp είπε στο Phuket Express, «Την Τετάρτη (19 Οκτωβρίουth) ενημερωθήκαμε ότι ο άγνωστος άνδρας έπεσε κατά λάθος σε ένα κανάλι ενώ έβλεπε το νερό της πλημμύρας στο Chalong.'

«Κουνούσε το χέρι για βοήθεια. Οι ντόπιοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω ισχυρών ρευμάτων. Από τότε ξεκίνησε έρευνα μέχρι σήμερα (21 Οκτωβρίουst). Σήμερα το απόγευμα το σώμα του βρέθηκε δυστυχώς κοντά σε μια πύλη νερού στο Chalong, έχοντας πνιγεί. Αργότερα αναγνωρίστηκε ως 36χρονος υπήκοος Βιρμανίας». δήλωσε ο δήμαρχος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.