Ο κύριος δρόμος του Πουκέτ παρέλυσε από τις πλημμύρες, το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης βοηθά τους πλημμυροπαθείς

Πουκέτ -

Ένας μεγάλος δρόμος στο Thalang παρέλυσε από πλημμύρες καθώς η βροχή συνεχίζεται.

Η βροχή ξεκίνησε ξανά από σήμερα το πρωί (18 Οκτωβρίουth) που έχει προκαλέσει πολλές περιοχές στο Thalang να αρχίσουν ξανά πλημμύρες, μετά τις δραστικές πλημμύρες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στον δρόμο Thep Kasattri στο Baan Lipohn στην υποπεριφέρεια Thep Kasattri πλημμύρισαν τόσο οι λωρίδες με κατεύθυνση βόρεια όσο και νότια. Η κυκλοφορία καθυστέρησε για πολλά χιλιόμετρα.

Εν τω μεταξύ, στο Cherng Talay, πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν από ισχυρά ρεύματα που διασχίζουν την περιοχή. Πολλά μηχανάκια δεν μπορούσαν να περάσουν.

Από τις 2:00 το νερό έχει αρχίσει να υποχωρεί και η κατάσταση είναι σχεδόν κανονική.

Ωστόσο, στο Soi Pa Neang και στο Soi Samkong 1 στην υποπεριφέρεια Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket, οι κάτοικοι εξακολουθούν να υποφέρουν από τις πλημμύρες. Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης συνδράμει για την απομάκρυνση των πλημμυρικών υδάτων από χθες. Μεγάλες αντλίες νερού χρησιμοποιούνται 24 ώρες το XNUMXωρο για την αποστράγγιση του νερού.

Ομάδες ανθρωπιστικής βοήθειας παρατηρήθηκαν να μοιράζουν τρόφιμα και νερό καθώς και ιατρικές προμήθειες σε όσους έχουν ανάγκη στις πλημμυρικές ζώνες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.