Το Πουκέτ παρέλυσε μετά από έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες – ΦΩΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο δρόμος Thep Kasattri στο Baan Tha Rue στο Thalang

Πουκέτ -

Έντονη βροχόπτωση στο Πουκέτ όλη τη νύχτα και μέχρι σήμερα το πρωί προκάλεσε πλημμύρες σε πολλές περιοχές.

Rassada

Η βροχή έπληξε από χθες το βράδυ και συνεχίστηκε μέχρι σήμερα το πρωί (16 Οκτωβρίουth). Πολλές πλημμύρες περιοχές που συνήθως πλημμυρίζουν μετά από δυνατή βροχή στο Πουκέτ όπως:

Πατόνγκ

στην Bangla Road και σε πολλά μέρη στην Patong, Samkong, Rassada, Παλιά Πόλη του Πουκέτ, Kamala, Kathu, Koh Kaew, Baan Pasak, Baan Tha Rue στο Thalang και στον δρόμο Thep Kasattri στο Thalang και το Chalong.

Πατόνγκ

Οι πλημμύρες δεν επηρέασαν την κυκλοφορία καθώς δεν υπήρχαν πολλοί οδηγοί τη νύχτα. Ωστόσο, πολλές περιοχές εξακολουθούν να υποφέρουν από τις πλημμύρες το πρωί που παρέλυσαν πολλούς κεντρικούς δρόμους. Η βροχή συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

την οδό Bangla
Παλιά Πόλη του Πουκέτ
Καμάλα
Παλιά Πόλη του Πουκέτ

Παλιά Πόλη του Πουκέτ

Παλιά Πόλη του Πουκέτ
Παλιά Πόλη του Πουκέτ
Παλιά Πόλη του Πουκέτ
Παλιά Πόλη του Πουκέτ
Παλιά Πόλη του Πουκέτ
Νοσοκομείο Vachira Phuket στην οδό Yaowarad στην πόλη του Πουκέτ
Thep Kasattri Road στο Thalang

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.