Συνελήφθη ύποπτος με 2,662 χάπια μεθαμφεταμίνης και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στο Thalang

Thalang -

Ένας ύποπτος συνελήφθη με 2,662 χάπια μεθαμφεταμίνης και 117.05 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο Thalang.

Μια ομάδα αξιωματικών συνέλαβε τον κ. Wuttikrai «Lip» σε ένα δωμάτιο στην υποσυνοικία Sri Soonthorn. Του κατασχέθηκαν 2,662 χάπια μεθαμφεταμίνης και 117.05 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και χρήσης ναρκωτικών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.