ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που κουβαλούσε όπλο και περιπλανώμενος σε οικιστικό συγκρότημα στο Thalang βρέθηκε θετικός στα ναρκωτικά

Thalang -

Ένας αστυνομικός που δεν ήταν σε υπηρεσία και εθεάθη να κρατά όπλο και να τριγυρνά σε μια ιδιωτική κατοικία στο Thalang βρέθηκε θετικός στα ναρκωτικά.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Υπηρεσιών και η Αστυνομία της Περιφέρειας 8 αφού ένας άνδρας που ενεργούσε ακανόνιστα κυκλοφορούσε με όπλο. Με νταλίκα απέκλεισε την είσοδο ιδιωτικής κατοικίας.

Τώρα για το δικό μαςημερομηνία:

Ο αρχηγός της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, υποστράτηγος Sermpan Sirikong είπε στο Phuket Express, «Διεξάγαμε τεστ ούρων για τον δεκανέα Korn που δείχνει ότι ήταν θετικός στα ναρκωτικά. Ωστόσο, πρέπει να κάνουμε περισσότερες δοκιμές για να δούμε ποιο φάρμακο πήρε συγκεκριμένα προτού επιβάλουμε πρόσθετες χρεώσεις. Έχουμε ήδη αναφέρει το περιστατικό στο αφεντικό της αστυνομίας στο Phang Nga».

Αυτό το περιστατικό έρχεται καθώς ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O-Cha διέταξε μια πανεθνική καταστολή των παράνομων ναρκωτικών και των παράνομων όπλων μετά από μια τραγική μαζική επίθεση στο Nong Bua Lamphu την περασμένη εβδομάδα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.