Οι αξιωματικοί επιθεωρούν χώρους διασκέδασης στο Πουκέτ μετά από καταγγελίες για παράνομα ναρκωτικά

Πουκέτ -

Οι αξιωματικοί επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ αφού έλαβαν καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες για εικαζόμενα παράνομα ναρκωτικά.

Χθες το βράδυ (7 Οκτωβρίουth) περίπου 20 αξιωματικοί από το Γραφείο της Περιφέρειας Mueang Phuket και την αστυνομία της πόλης του Πουκέτ επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ.

Η επιθεώρηση έγινε μετά από καταγγελίες για παράνομες ουσίες που φέρεται να χρησιμοποιούνταν σε χώρους ψυχαγωγίας είχαν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι αστυνομικοί επιθεώρησαν έξι χώρους διασκέδασης, αλλά δεν βρήκαν παράνομα ναρκωτικά και δήλωσαν ότι όλοι φαινόταν να ακολουθούν τους κανόνες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.