Σπίτι συναγερμού πυρκαγιάς κατοίκους στο Wichit

Wichit -

Ένα σπίτι έπιασε φωτιά στο Wichit ανησυχώντας τους κατοίκους, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 6:11 χθες (7 Οκτωβρίουth) σε ένα σπίτι σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket.

Στο σπίτι έφτασαν ομάδες πυροσβεστικής για να εντοπίσουν καπνούς να βγαίνουν από το κτίριο. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Από τη φωτιά υπέστησαν ζημιές κάποια έπιπλα μέσα στο σπίτι.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη. Επίσης διερευνάται το συνολικό κόστος των ζημιών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.