Συνελήφθη άνδρας αφού έκλεψε χρυσά αντικείμενα αξίας 270,000 μπατ από έναν «φίλο» στο Wichit

Wichit -

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού έκλεψε χρυσά αντικείμενα αξίας 270,000 μπατ από το σπίτι ενός φίλου του στο Wichit.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι τον περασμένο μήνα ο κ. Likit Wowthong υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία ότι ένας ύποπτος έκλεψε ένα χρυσό κολιέ, δύο χρυσά δαχτυλίδια και ένα χρυσό βραχιόλι συνολικής αξίας 270,000 μπατ από το σπίτι του στο Saphan Hin Village στο Wichit. υποπεριοχή, περιοχή Mueang Phuket.

Η αστυνομία συνέχισε την έρευνά της κατά την οποία τελικά συνέλαβε τον κ. Satit, 41, χθες (6 Οκτωβρίουth) σε οργή πυροβολισμών στην υποσυνοικία Rawai. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή.

Ο Satit παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι έκλεψε χρυσά αντικείμενα από το σπίτι του φίλου του. Πούλησε τα χρυσά αντικείμενα καθώς χρειαζόταν χρήματα για να πληρώσει προηγούμενα χρέη.

Ούτε το θύμα ούτε ο ύποπτος δήλωσε αν οι δύο άνδρες θα παραμείνουν φίλοι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.