ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πέντε αλλοδαποί ύποπτοι εγκαταλείπουν την Ταϊλάνδη αφού φέρεται να εκβίασαν Ρώσους στο νησί Σαμούι

ΦΩΤΟ: Αστυνομική τηλεόραση

Νησί Samui, Surat Thani -

Πέντε αλλοδαποί ύποπτοι διέφυγαν από την Ταϊλάνδη αφού φέρεται να ενεπλάκησαν στον εκβιασμό ενός Ρώσου για κρυπτονόμισμα στο νησί Samui.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια ομάδα φερόμενων ξένων «γκάνγκστερ» καταζητήθηκε από την αστυνομία του Σαμούι στις 26 Σεπτεμβρίου, αφού φέρεται να απείλησε και εκβίασε έναν Ρώσο για κρυπτονομίσματα.

Ένας από τους υπόπτους στο Τσονμπούρι, ο οποίος κατονομάστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κ. ANDREY, 37 ετών, υπήκοος Καζακστάν, συνελήφθη στο Τσονμπούρι.

Τώρα ενημερώστε την ιστορία:

«Μεγάλο αστείο», είπε στον Τύπο ο Βοηθός Επίτροπος της Ταϊλανδικής Αστυνομίας Surachet Hakpal για τους υπόπτους που διέφυγαν από την Ταϊλάνδη σήμερα, 6 Οκτωβρίου 2022.

Ένταλμα σύλληψης έχουν εκδοθεί για τους άλλους πέντε υπόπτους που έχουν ήδη εγκαταλείψει την Ταϊλάνδη, οι οποίοι είναι:

ΚΥΡΙΟΣ. SALMAN UMAYEV, 56, υπήκοος Καζακστάν

ΚΥΡΙΟΣ. GORBAKOV ASKHAB, 49, υπήκοος Καζακστάν

ΚΥΡΙΟΣ. TSCHINGIS AKHMADOV, 39, Γερμανός υπήκοος

κ. SINGH MICHAEL, 35, Γερμανός υπήκοος

ΚΥΡΙΟΣ. DANIL UGAY, 42, Ρώσος υπήκοος

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για να επικοινωνήσει με την Ιντερπόλ για κόκκινη ειδοποίηση και ελπίζουμε να συνεργαστεί με τις αρμόδιες αρχές για την έκδοση των υπόπτων. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης δεν ανέφερε συγκεκριμένα πώς και πότε οι πέντε ύποπτοι διέφυγαν από την Ταϊλάνδη.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.