Η προβλήτα Chalong έχει προγραμματιστεί για σημαντική ανακαίνιση, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος AI

Chalong -

Ο Οργανισμός Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (OrBorJor) σχεδιάζει να ανακαινίσει την προβλήτα Chalong, νότια του Πουκέτ, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης συστήματος AI (Τεχνητής Νοημοσύνης) και της προσθήκης 120 ακόμη καμερών CCTV.

Ο Υπαρχηγός της Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ κ. Thiwat Sridokbua είπε στο Phuket Express, «Σχεδιάζουμε να ανακαινίσουμε την προβλήτα Chalong προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και την ασφάλεια για τους τουρίστες. Αυτή θα είναι μια μεγάλη αλλαγή για την προβλήτα. Θέλουμε να μετατρέψουμε την προβλήτα στην πιο πολυσύχναστη προβλήτα θαλάσσιου τουρισμού στο Πουκέτ. Η ανακαίνιση μπορεί να διαρκέσει τουλάχιστον δύο χρόνια».

«Ένα από τα σχέδια είναι να συμπεριληφθεί ένα σύστημα AI και να προστεθούν περισσότερες κάμερες CCTV με δωμάτια ελέγχου ασφαλείας. Τα σκάφη με μακριά ουρά και τα ταχύπλοα θα σταθμεύουν σε ουρές τοποθετώντας σημαδούρες στάθμευσης. Αυτό θα κάνει την προβλήτα πιο όμορφη και δεν θα βλάψει το παράκτιο βιολογικό σύστημα».

Το κόστος του προτεινόμενου έργου δεν δημοσιοποιήθηκε αμέσως.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.