Το Maya Bay στο Krabi άνοιξε ξανά για τον τουρισμό αυτό το Σαββατοκύριακο

Κράμπι –

Ο διάσημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι άνοιξε ξανά για πρώτη μέρα για τον τουρισμό το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, μετά από δύο μήνες κλειστής λειτουργίας για περιβαλλοντική ανάκαμψη.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το προσωρινό δίμηνο κλείσιμο ήταν από την 1η Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ήταν η πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας του Maya Bay για τον τουρισμό μετά το κλείσιμο δύο μηνών.

Αξιωματούχοι του Εθνικού Πάρκου δήλωσαν ότι το ετήσιο κλείσιμο είναι να επιτρέψει την αποτελεσματική διαχείριση του τουρισμού ακολουθώντας το κλίμα αυτή την εποχή, καθώς και ότι είναι καιρός η φύση και το περιβάλλον να αποκατασταθούν.

Για παράδειγμα,

Περίπου δέκα δελφίνια εντοπίστηκαν στον κόλπο Maya στο Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.