Το αεροδρόμιο του Πουκέτ διευκρινίζει, αφού οι επιβάτες ζήτησαν να βγουν από το μίνι βαν

Πουκέτ -

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ διευκρίνισε μετά από μια ιστορία επιβατών που κλήθηκαν να βγουν από ένα μίνι βαν έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιστορία έγινε viral στα social media σήμερα το πρωί (29 Σεπτεμβρίουth) με ένα βίντεο και ένα μήνυμα, «Ένας οδηγός μίνι βαν έφτασε στο αεροδρόμιο για να παραλάβει πελάτες που έκαναν κράτηση μέσω Διαδικτύου. Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου σταμάτησαν το μίνι βαν στην έξοδο του αεροδρομίου προτού ζητήσουν από τους επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση μέσω Διαδικτύου να βγουν από το μίνι βαν και να πάρουν ένα ταξινομημένο ταξί απευθείας από το αεροδρόμιο».

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ εξέδωσε ένα δελτίο τύπου σήμερα το απόγευμα, το οποίο καταλήγει: «Χθες (28 Σεπτεμβρίουth) ένα ταξί μίνι βαν έφτασε στον τερματικό σταθμό εσωτερικού για να παραλάβει τους επιβάτες που έκαναν κράτηση μέσω μιας ηλεκτρονικής εφαρμογής.»

«Το αεροδρόμιο του Πουκέτ είναι περιοχή ελέγχου αεροσκαφών όπως αναφέρεται στον Υπουργικό Κανονισμό. Ο οδηγός του μίνι βαν παραβίασε τους κανονισμούς».

«Δεν επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων ταξί στο αεροδρόμιο παρά μόνο όταν έχουν άδεια από το αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο διαθέτει σύστημα εγγραφής για οδηγούς ταξί. Οι κανονισμοί έχουν κοινοποιηθεί ξεκάθαρα στους επιβάτες και τους οδηγούς ταξί».

Το γεγονός προκάλεσε πολλές συζητήσεις και οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς σχολιαστές να αισθάνονται ότι το σύστημα αναγκαστικής εγγραφής παγιδεύει τους πελάτες σε περιορισμένες επιλογές και υψηλές τιμές έναντι του επιτρέποντας στον πελάτη να επιλέξει πώς θα ταξιδέψει, όπως σε μια ηλεκτρονική εφαρμογή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.