Οι τιμές των χαπιών μεθαμφεταμίνης μειώνονται προκαλώντας αύξηση των χρηστών στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Οι τιμές των χαπιών μεθαμφεταμίνης στο Πουκέτ μειώνονται, γεγονός που έχει προκαλέσει αύξηση του αριθμού των χρηστών.

Ο κ. Somprach Prabsongkram, ο διοικητικός διευθυντής του Πουκέτ είπε στο Phuket Express, «Δεν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν παράνομα ναρκωτικά νέας σχεδίασης στο Πουκέτ πρόσφατα».

«Ωστόσο, οι τιμές της μεθαμφεταμίνης στο Πουκέτ έχουν μειωθεί συνολικά. Αυτό έχει προκαλέσει αύξηση του αριθμού των χρηστών μεθαμφεταμίνης. Εν τω μεταξύ, η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βρίσκεται από τις αρχές επιβολής του νόμου σε πιο συνεπή βάση και κατασχέθηκε αυτόν τον μήνα», πρόσθεσε ο κ. Somprach.

«Οι αξιωματικοί αποτρέπουν αυστηρά τη μεταφορά παράνομων ναρκωτικών στο νησί καθώς και καταστέλλουν τους πωλητές και τους χρήστες ναρκωτικών», σημείωσε ο κ. Σόμπραχ.

Ο κ. Somprach δεν ασχολήθηκε συγκεκριμένα με το ερώτημα γιατί μειώνονταν οι τιμές της μεθαμφεταμίνης, ακόμη και όταν οι τιμές για πολλά άλλα είδη υπέφεραν από τον πληθωρισμό, συμπεριλαμβανομένων των καυσίμων και πολλών κατηγοριών τροφίμων.

Το Πουκέτ γιορτάζει αυτή τη στιγμή το χορτοφαγικό φεστιβάλ, αλλά οι τιμές στα λαχανικά είχαν επίσης αυξηθεί πρόσφατα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.