Το Πουκέτ διοργανώνει το ετήσιο Φεστιβάλ Βουδισμού Δέκατου Σεληνιακού Μήνα

Πουκέτ -

Οι ντόπιοι του Πουκέτ συμμετείχαν στον ετήσιο Δέκατο Σεληνιακό Μήνα που είναι ένα σημαντικό φεστιβάλ Βουδισμού στη Νότια Ταϊλάνδη.

Οι άνθρωποι που σηματοδοτούν αυτό το φεστιβάλ πιστεύουν ότι οι πρόγονοί τους απελευθερώνονται προσωρινά σε αυτό το αεροπλάνο αυτή την εποχή από τη μετά θάνατον ζωή για να συναντηθούν με τις οικογένειές τους που τους πρόσφεραν τοπικά ταϊλανδέζικα σνακ και φαγητά. Το φεστιβάλ πέφτει μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου κάθε έτους.

Βουδιστικές τελετές πραγματοποιήθηκαν σε πολλούς ναούς στο Πουκέτ. Σύμβολα μαριονέτας που ονομάζονται «Praet» που συμβολίζουν τους θανάτους όσων διέπραξαν αμαρτίες όταν ήταν άνθρωποι παρουσιάστηκαν επίσης για να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους να ακολουθήσουν ένα σωστό ηθικό μονοπάτι στη ζωή.

Αυτός ο μήνας περιλαμβάνει επίσης το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας, σημειώνει το Phuket Express. Και τα δύο φεστιβάλ, εκτός από μικρές τελετές, ακυρώθηκαν το 2021 λόγω ανησυχιών για τον Covid-19, αλλά επέστρεψαν στην κανονικότητα φέτος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.